O nama

Ko smo mi …

Co-mont d.o.o građevinska firma

 

Preduzeće „Co-mont“ d.o.o. izvodi građevinske radove visokogradnje na mnogim lokacijama u Crnoj Gori. Osnovano je 2005. godine u Podgorici. Za 15 godina svog postojanja preduzeće je uspjelo da se afirmiše na tržištu i zauzme značajno mjesto među firmama koje se bave ovom djelatnošću, što je postignuto kvalitetom izvedenih radova i poštovanjem ugovorenih rokova.
Reference preduzeća čine brojni objekti u Podgorici i širom Crne Gore, gdje se dokazalo svojom stručnošću, brzinom i kvalitetom radova.
Mi smo i u budućnosti, siguran partner kojem se možete obratiti sa punim povjerenjem.

Po preporuci smo angažovali firmu Co-mont iz Podgorice. Projekat i radovi koje su izveli su stvarno delo pravih stručnjaka i majstora. Njihovi saveti su nam promenili prvobitnu ideju izgradnje naše kuće ali su nam dom učinili bar duplo efikasniji i moderniji. Prezadovoljni smo i naravno samo reči hvale za ovu odličnu ekipu.
Sanja Blažić
Bankar
Dobili smo vrhunski projekat za adaptacije naše kuće po principu ključ u ruke. Otišli na odmor, vratili se, čekala nas nova fenomenalna kuća, sve sredjeno kao po dogovoru, stvarno super sve. U danjašnje vreme naći ovako ozbiljnu firmu koja poštuje vremenske rokove i sve ostale dogovore je stvarno retkost.
Jovan Knežević
Trgovac